loading...
مهدی امینی
سرباز گمنام بازدید : 342 یکشنبه 31 شهریور 1392 نظرات (0)

روزنامه خندان

آن گوش شکسته شما را نازم!

طنز در روزنامه های کشور کم پیدا می شود و این یعنی روزنامه ها کم لبخند می‌زنند و آنها که روزنامه می‌خوانند هم به تبعیت از رسانه محبوب شان کمتر می خندند. حکمت ستون روزنامه خندان، در این است که طنز همه روزنامه های کشور را جمع کنیم و در جام جم آنلاین برسانیم به دست تان تا هر صبح، دستکم در اینترنت گردی روزانه، لبخندی روی لب تان بنشیند.

روزنامه خندان

آن گوش شکسته شما را نازم!

طنز در روزنامه های کشور کم پیدا می شود و این یعنی روزنامه ها کم لبخند می‌زنند و آنها که روزنامه می‌خوانند هم به تبعیت از رسانه محبوب شان کمتر می خندند. حکمت ستون روزنامه خندان، در این است که طنز همه روزنامه های کشور را جمع کنیم و در جام جم آنلاین برسانیم به دست تان تا هر صبح، دستکم در اینترنت گردی روزانه، لبخندی روی لب تان بنشیند.

شرق: قارچ اقتصاد خارج و بانک قارچی ما

استاد اقتصادی در آمریکا در گفت وگوی تفصیلی با «فارس» گفت: رشد قارچ گونه بانک ها متوقف شود. این حرف خیلی عجیب است. این اساتید از آمریکا پا می شوند می آیند ایران و فکر می کنند چه خبر است. چه خیال می کنند؟ یک کروات می بندند دیگر. فرق شان با دلاوران داخلی همین است. آنها کروات می بندند، اینها با هم می بندند. مهم بستن است دیگر. خلاصه. این اساتید خارجی فکر می کنند با خواندن چندتا نظریه و یک جزوه می توانند برای ما نسخه بنویسند. مثلا همین استاد اقتصاد دانشگاه آمریکا، برگشته می گوید رشد قارچ گونه بانک ها متوقف شود. آخر این حرف است؟ عزیز من، هشت سال است ما سرمایه گذاریم روی پرورش قارچ. یعنی برنج و چای و گندم و چی و چی را تبدیل به کود کردیم که کودش را بریزیم پای قارچ ها.

نوبل کود و اقتصاد

بعد هم جای اینکه از دلاوران و دانشمندان جوان ما که توانسته اند بانک را قارچی کنند یا قارچ را بانکی کنند، تقدیر کنید و جایزه نوبل کود و اقتصاد بدهید، تکه می اندازید؟

مزیت قاچی

بعد هم بانک ما قارچی باشد بهتر از این است که مثل اقتصاد خارج قاچ بخورد. پس چی؟ در ضمن این استاد اقتصاد دانشگاه آمریکا بداند که ما چنان در تولید و پرورش بانک قارچی به خودکفایی رسیده ایم که سوییس با این همه اهن و تولوپ و ادعا در مسایل بانکی نتوانسته به گرد ما هم برسد. البته صحبت هایی هم شده که ما مازاد تولید بانک مان را به کشورهای دیگر صادر کنیم. بعد هم سوییس برود جلو بوق بزند در مسایل بانکی. این همه بانک زدید چی شد؟ اینجا یکی بانک زد رفت بغل سلین دیون، همسایه شون شد. در ضمن یک فرق سیستم بانکی ما و خارجی ها این است که آنجا رییس بانک نمی گذارد پول بالا و پایین شود، اینجا خاوری مدیرعامل بانک ملی این قدر بالا و پایین کرد بالا و پایین اقتصاد جابه جا شد.

سیاست روز: چهار جوابی

بابک زنجانی: با یک جعبه شیرینی به خانه مرتضوی رفتم و فردای آن روز در سازمان تامین اجتماعی مذاکره کردیم. فاضل لاریجانی هیچ پولی از من نخواست.

از کنار هم گذاشتن سه جمله بالا به چه نتایجی خواهیم رسید؟

الف) هر کس بزرگترین بدهکار بانکی کشور باشد باید یک جعبه شیرینی بخرد و برود به منزل سعید مرتضوی

ب) هر کس بزرگترین بدهکار بانکی باشد نباید به فاضل لاریجانی پول بدهد و همان یک جعبه شیرینی کفایت می کند.

ج) جعبه شیرینی در تاریخ بانکداری کشور ، سلبقه ای دیرینه دارد به خصوص وقتی راننده اسبق رییس کل بانک مرکزی برای کسی یک جعبه شیرینی ببرد.

د) هر کس با یک جعبه شیرینی به خانه مرتضوی برود می تواند فردای همانروز با ایشان در سازمان تامین اجتماعی ملاقات کند بدون آنکه به فاضل لاریجانی پولی بدهد.

جراید: خسرو دانشجو استعفای خود را از ریاست واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد تایید و علت آن را ... عنوان کرد.

نقطه چین فوق را با یکی از گزینه های زیر پر کنید.

الف) همدردی با اخوی

ب) علاج حادثه قبل از وقوع

ج) خطر اخراج شدیداللحن

د) گرفتاری های شخصی!!!

فرج الله سلحشور: دولت احمدی نژاد، سینمای ایران را نابود کرد.

اظهارنظر ایشان آدم را یاد کدام یک از گزینه های زیر می اندازد؟

الف) چاقو گاهی دسته خودش را هم می برد.

ب) بیگانه اگر دل شکند ، حرفی نیست / از دوست بپرسید چرا می شکند؟

ج) فرج تو دیگه کی هستی؟

د) فلانی خیلی خوش پر و پاست. لب خزینه هم می نشیند.

ملک داری نیازمند عقل و همت بلند است، به طور حتم تحقق این موضوعات زمینه ایجاد مدینه فاضله را فراهم می کند.

عبارت فوق از کیست و در چه جایی مطرح شده است؟

الف) افلاطون در کتاب جمهوریت ومدینه فاضله

ب) شیخ شهاب الدین سهروردی در کتاب عقل سرخ

ج) ارسطو در کتاب نبوغ و فلسفه

د) برادر علی لاریجانی در مراسم افتتاح فاز دوم بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهد

تهران امروز : آن گوش شکسته شما را نازم!

تیم ملی کشتی آزاد ایران چندی پیش توانست روسیه را پشت سر بگذارد و بعد از حدود نیم قرن قهرمانی جهان را در خارج از خانه جشن بگیرد.ضمن تبریک این موفقیت به هموطنان عزیز، رباعیات ذیل را تقدیم می کنم به دلیرمردان کشتی آزاد:

روسی که بَرَد حریف ها را از دم!

آمد به مصافتان و شد رویش کم!

روی تشک مسابقات آخرِ کار

در خاک شما نشست، با زیر دوخم!

ای ورزش اولی که اول شده ای!

اول به جهان، بدون کل کل شده ای!

تو فخرفزای صدرِ جدول شده ای!

از جانب ما لایق ای ول شده ای!

یک بوسه بده دوبنده کشتی را

احسنت بگو برنده کشتی را

صد شکر سرانجام زیارت کردیم

در خارجِ خانه،خنده کشتی را!

اینان که ز قهرمانی خود شادند

شیرانِ دلیرِ کشتی آزادند

بر روی تشک به آن حریفان چغر

با قدرت خود درس حسابی دادند!

آن بازوی خسته شما را نازم!

آن گوش شکسته شما را نازم!

سال دوهزار و سیزده سال شماست

ایام خجسته شما را نازم!

«فیلا» ز عملکرد تو کرده حیرت!

احسنت به تو «اکبری» با غیرت!

این فتح بزرگ را بخوانیم کنون

با نام تو: قهرمانی با «عزت»!

از ورزش ملی و قدیمی، ممنون!

از همدلی قشنگ تیمی ،ممنون!

از آن یلِ ریزنقش و تکنیکی مان

صیاد طلا، «حسن رحیمی»، ممنون!

کشتی بلد نمونه ایرانی

مصدوم ولیک همچنان طوفانی

با یک پا رفت روی سکوی نخست

احسنت به غیرتِ «رضا یزدانی»

هرچند طلا و نقره بس نافع بود -

در رتبه ایران گره از کار گشود -

مقدور نبود قهرمانی ما را

بی آن دو برنزِ «لشکری» و «مسعود»!

خوش فکر و پر از توان، رسول خادم!

تیمش شده قهرمان، رسول خادم!

هم خادم کشتی است و هم خادم خلق

احسنت به : پهلوان رسول خادم!

جام جم : لوح چینی اش در کنار نهاد؟

الان در حالی که فردا اول مهر است و فصل بازگشایی مدارس، از چند روز گذشته مجددا بحث نوشت افزار خارجی در جراید گل انداخته و ابراز گله و ناراحتی که: ایهاالناس، بازار در تسخیر نوشت افزار وارداتی است.

آمار گرفتند دیدند که هم اکنون حدود 80 درصد از نوشت افزار کشور، وارداتی است. حالا موضوع افزایش 20 درصدی نرخ نوشت افزار به کنار. این نوشت افزار چون از خارج می آیند، فلذا طرح های روی جلد آنها نیز عموما با فرهنگ ما همخوانی ندارد.

ما آرش کمانگیر داریم و رستم و پوریای ولی و تختی و حسین فهمیده؛ آن وقت باید بچه های ما نوشت افزارهایی داخل کیف مدرسه شان بگذارند که مثلا عکس سوپرمن، بتمن و مرد عنکبوتی و سیلوستراستالونه و ... این گونه الگو های بیگانه باشد.

بسته پیشنهادی: جای صحبت زیاد نیست؛ چون تا ما بخواهیم راهکار بدهیم، فردا مدرسه ها باز شده و راهکارهایمان به درد جرز دیوار می خورد. منتها چون از دیشب، ساعت رسمی کشور را یک ساعت کشیدند عقب؛ لهذا یک ساعت بیشتر وقت تا بازگشایی مدارس داریم و به همین مقدار، دو سه نکته ای عرض می کنیم که بی عرض، امور ما نمی گذرد:

1 ـ بررسی ورودگاه ها: نوشت افزار خارجی که شبانه از آسمان نمی افتد پایین؛ بالاخره باید بررسی شود که ملت وارد می کنند یا دولت. به زور که از آن طرف مرز، جنس ها را هل نمی دهند این طرف مرز. گاهی مرز را می بینیم، درز را نمی بینیم. باید جلوی درز مرز را گرفت. اگر هم خود دولت بنا به ضرورت هایی وارد می کند که ما نه سر پیازیم این وسط و نه ته پیاز. می کشیم کنار، زمزمه کنان، که: من از بیگانگان هرگز ننالم / که هر چه کرد وارد، آشنا کرد!

2 ـ احیای تخته سیاه: همان تخته های چوبی که در قدیم برای مشق نوشتن به شاگردان داده می شد؛ الان می تواند با نوع پیشرفته اش «وایت بورد» جایگزین شود. آنقدر بنویسند و پاک کنند تا نوشت افزارهای وارداتی، روی دست واردکنندگان باد کند.

3 ـ تعویض جلد: چنانچه از تصاویر روی جلد و پشت جلد دفتر و دستک های وارداتی خوشمان نمی آید، خب والدین می توانند ابتکار عمل را در چارچوب موازین خودمان به دست گیرند.

روی آن صور قبیحه، تصاویر مستحسنه خودمان گذاشته شود و روی آن هم نایلون کشیده شود. طوری که خود خارجی ها هم اگر آن دفتر و دفترچه ها را دیدند، نشناسند. مگر در دهه شصت، با سریال اوشین و ننه اش چه کردیم؟ خود ژاپنی ها هم کف کرده بودند از بهینه سازی سریال. خب هنوز هم از این خلاقیت ها هست.

کیهان: نامه (گفت و شنود)

گفت: روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» نوشته «اوباما یک دوست مکاتبه ای در ایران پیدا کرده است»!

گفتم: خب! که چی؟! منظورش چیست؟! کدام دوست مکاتبه ای؟!

گفت: منظورش نامه نگاری های اخیر اوباما خطاب به دکتر روحانی است.

گفتم: همان نامه ها که از طریق سفیر سوئیس در تهران رد و بدل شده است؟!

گفت: آره! چطور مگه؟!

گفتم: اوباما بیخودی دلش را به این نامه نگاری ها خوش کرده است! اینجور نامه نگاری ها عاقبت خوشی ندارد!

گفت: چرا؟!

گفتم: چه عرض کنم؟! یارو که نمی توانست به دیدن نامزدش بیاید، آنقدر برای او نامه نوشت که بالاخره نامزدش با پستچی ازدواج کرد!

قدس: مش غضنفر و پروژه ریلی مشهد گلبهار

سین. ترش - چَنروزپیشا که بِرِیِ خِریدِ میوه چینه رِفته بودُم به شهر، موقه وَرگِشتَن هموجور که تو ایسگایِ اُتوربوس وایستِده بودُم دیدُم ناسَن تو ایسگایِ چِفتیما که اُتوربوسایِ گلبهار وایمِسته، ...

تا اُتوربوسِشا آمد، مردمی که تو ایسگاش لوکّه بودَن شورو کِردن با رارَندِهه به چینگ چینگ کِردَنُ بعدَم باهَم کِلّه وَنگ رِفتن. مویَم رفتُم جولو که سیواشا کُنُم. گفتُم بِرارا! چیکارِتا رِفته که یَخَنِ هَم رِ گیریفتِنُ به هَم حرفایِ نامَقبول مِزِنِن؟ یَکی از مسافرا گفتِگ بِرِیکه دوساعته تو ایسگا وایستِدِمُ زیرِ پاما سیبیس سبز رِفته، حالا اُتوربوس آمده. او یَکی گفتِگ حالایَم که آمده ایقذَر شولوغه که عیالُ بِچّه هام بیرون مُندَنُ جا نِمِرَن. رارَنده یَم گفتِگ به ماچّه؟!

 اُتوربوسایِ گلبهار کَم رِفته، بِرِیِ هَمی هَم دیر میه هم شولوغه. گفتُم خب کلنگِ قِطارِ مِشَد گلبهار رِ که چنسال پیشا زِدنُ تا الان حَتمَنی راه افتاده؛ خب بِرِیِ چی با قِطار نِمِرِن اونجه؟ ایره که گفتُم هَمّه یَک نِگایِ عاقل اَندَر پَخمه یی بِزِم کِردَنُ بعدَم با لِقَط از اُتوربوس اِنداختَنُم بیرون.

حالا مو یِ مَش غضنفر موندُم ای مسئولا که بعدِ بیست سال تو تکمیل کِردنِ خط یَکِ قِطارشهری مِشَد مُندَنُ راه اِندازی خط دو یُ سه یِ قِطارشهری از آرزوهاشایِ، واز بِرِیِ چی از اَلَکی به مردمِ گلبهار وعده دِدَن که سه سالِ قِطارِ مِشَد گلبهار رِ راه مِندِزَن؟!

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
payam-resan
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • سنگر یاوران حجت(عج)
  • سنگر جنگ نرم یاوران حجت(عج)
  • معبرسایبری ساوه
  • معبر سایبری اندیشه
  • تهدیدات فضای مجازی
  • این پرچم تا قیامت بالا است*سرگرمی*
  • برندزلینک
  • فتوکده | کارت پستال و کارت ویزیت
  • چت روم افسر جوان جنگ نرم
  • ❤سایت عاشقانه لاویر ❤
  • سایت جنگ نرم
  • عکس و مطالب کم یاب
  • نرم افزار
  • جنگ نرم2
  • جنگ نرم
  • کاربر روزانه
  • کد های برنامه نویسی
  • پایگاه شهدای فردوس
  • بهترین سایت تفریحی
  • قم دانلود
  • شمشیر داموکلس
  • دانلود نمونه سوالات استخدامی
  • افسر جوان جنگ نرم/سایبری
  • مجتمع فرهنگی باران
  • فرهنگی-هنری
  • این پرچم تا قیامت بالاست
  • دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای
  • بسیج
  • تدریس خصوصی
  • عینک آفتابی مردانه
  • افسر جوان جنگ نرم
  • خرید شارژ
  • دانلود دانلود دانلود . ..
  • عاشقانها
  • اف سی بی دانلود
  • dokhtarakashegh
  • کاربردروزانه2
  • وبلاگ تخصصي موزيك
  • اف سی بی دانلود
  • طلبــه سايبري
  • کافه تنهایی
  • خرید شارژ
  • حال کنید و لذت ببرید
  • فروشگاه اینترنتی
  • ویکی دانلود ها
  • بیداری اندیشه
  • عینک آفتابی مردانه
  • گروه فرهنگی مشکات
  • سلام علی ال یاسین
  • مجموعه كاملي از نمونه سوالات دبيرستان قسمت اول
  • کاربردروزانه
  • بزرگترین کامیونیتی ایرانیان مقیم استرالیا
  • دانلود سریال جدید
  • قیمت روز خودروی شما
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    به کدام نامزد ریاست جمهوری96 رای می دهید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1316
  • کل نظرات : 51
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 592
  • آی پی امروز : 65
  • آی پی دیروز : 69
  • بازدید امروز : 761
  • باردید دیروز : 306
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,124
  • بازدید ماه : 7,751
  • بازدید سال : 38,934
  • بازدید کلی : 967,768
  • مترجم سایت36زبان روز دنیا